© 2018, COPENHAGEN HEALTH CLUB

Christina Santini,

Nutrition Doctor med speciale i biologisk medicin

BIOLOGISK MEDICIN - EN NY TILGANG TIL MAD

 

Christina er kendt som "The Nutrition Doctor" og bruger mad som medicin. Hun er specialiseret inden for forståelse af vores individuelle kropstype og ernæringsbehov. Hun hjælper dig med at super-tune dig selv samt forhindre sygdom på sigt. Tænk på det lidt som et sundhedstjek for en superheltinde eller superhelt!

Christina Santini er uddannet i Human Ernœring fra Københavns Universitet og certificeret i Biologisk Medicin fra Schweiz. Hun er derudover certificeret i medicinsk termografi og medicinsk yoga fra Californien og har taget adskillige kurser og certificeringer i Ayurveda, biokemi, mad psykologi, spiseforstyrrelser og misbrug, sundhedscoaching samt plantemedicin i USA. 

 

Gennem de sidste 15 år - heraf 7 år i New York og Los Angeles - har Christina Santini arbejdet på privathospitaler med medicinsk ernæring for livsstilssygdomme, cancer og tidlig opsporing af sygdomme etc. - samt anti-aging og executive health-klinikker med sundhedsscreening af celebrities, “Wallstreet wolves” samt Forbes 500 klienter.

Christina er specialiseret i at kortlægge din biokemi via laboratorietest og infrarød scanning og derudfra udvikle individuelt tilpassede kostprogrammer samt tidlig risikoopsporing af sygdom.