top of page
  • Forfatters billedeCopenhagen Health Club

CLASICO: Copenhagen Health Club kortlægger din sundhed via DNA-analyse

Et nyt sundhedshus i København, Copenhagen Health Club, kan udfra en DNA-analyse af fire hårstrå fortælle dig, præcis hvilke mineraler og vitaminer, du mangler – og om du skal holde dig fra bestemte fødevarer.

Du behøver ikke længere at gætte dig til, hvad du måske eller måske ikke skal gøre for at holde dig sund, veltrænet og fuld af energi. Det kan en simpel scanning af fire af dine hårstrå nemlig med sikkerhed fortælle dig.


Hos Copenhagen Health Club ved Kongens Nytorv i København tilbydes den moderne og banebrydende teknologi, Cell Wellbeing, som giver dig svar på, hvordan balancen i din krop egentlig er – og hvad du kan gøre for at blive sundere og stærkere: ”Undrer du dig over, hvorfor du ikke bare kan komme af med fedtdepoterne og har svært ved at omdanne dem til muskler? Hvis du har en ubalance i kroppens byggesten, kan det være med til at forklare, hvorfor du måske har svært ved at sove, tabe dig eller generelt utilpas. Det er en jungle at finde rundt i, hvad der efterhånden er sundt og usundt, og det er faktisk også forskelligt fra person til person. Her hjælper vores helt individuelle test og vores redskaber kunderne med at komme i mål, så resultatet både er hurtigt, effektivt og varigt,” forklarer indehaver Helle Ørskov.
“Når jeg tilbyder denne DNA-test til min kunder, får de et overblik over deres sundhed på en måde, som ikke findes andre steder – og skræddersyede planer og kostguides, der kommer generne til livs. Testen er en god hjælp til at komme til bunds i, hvordan vi faktisk relativt nemt kan optimere vores daglige velvære og få det bedre " Helle Ørskov, Direktør, Copenhagen Health Club


Fire hårstrå afslører, hvordan du nemt får det bedre


Metoden hos Copenhagen Health Club er enkel: Fire af dine hårstrå med stamceller scannes, sendes til Tyskland – og 20 minutter senere får du en 30 siders lang rapport, der kortlægger din sundhed. Hårtesten er nemlig en indikator for bl.a. vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyrer, fødevareintolerancer og negative helbredsmæssige påvirkninger som fx bakterier, svampe, parasitter, giftig kemi og stråling. Og hvordan de påvirker kroppen og dit generelle velvære.


En klinisk diætist hjælper dig herefter med at læse og forstå rapporten – og rådgiver dig og skræddersyr en plan i tråd med dine ønsker. Det er ikke blot for personen med usund levevis – det kan også hjælpe alle fra unge med spiseforstyrrelser, ældre uden energi, nybagte mødre og stressede forretningsfolk.


”Selv om du flittigt bruger formuer på diverse kosttilskud, kan det være svært at vide, hvad der præcist gør en forskel for din sundhed. Vores analyse viser også dit niveau af giftstoffer i kroppen, som sættes i forbindelse med livsstilssygdomme, dårligt immunsystem og stressfølsomhed.”
Comments


bottom of page