5 kilo fedt forsvinder på 4 uger. Du får ikke en gang sved på panden.

4 UGERS KICK-ASS FEDTFORBRÆNDING

med 3 x 10 minutters træning om ugen

Træt af dansehåndtag og bh-deller? Af kure, der ikke virker? Og vil du smide de overflødige kilo i en fart og bevare vægttabet? Så har vi opskriften, der får dig i mål.

 

I løbet af 4 uger kan du tabe op til 5 kilo rent fedt helt uden at sulte – og uden sved  på panden. Sammen med vores certificerede ekspert i ernæring og sundhed & personlige træner Lene Jensen kickstarter du en sund proces, som sætter dig i ernæringsmæssig balance, øger dit energiniveau og stopper en eventuel rygetrang. Alt imens du taber dig. Så du igen kan passe dine yndlingsjeans, dine tætsiddende kjoler – eller se lidt skarpere ud i jakkesættet.

 

Hvad er din indsats?

Det bedste er, at du bliver en stærkere, sundere og fastere version af dig selv blot ved at spise efter vores kostplan og træne 10 min. tre gange om ugen. Kostplanen er sammensat, så du får maksimal ernæring til alle måltider. Du kan spise alt det frugt og grønt, du har lyst til. Og glem alt om, at frugtsukker feder – for det tager sammensætningen af kosten nemlig højde for. Ja, du kan faktisk ”gå og græsse” hele dagen og på den måde holde sulten fra døren.

 

Hvordan træner du?

Også hér får du en let udfordring! Til konsultationen viser Lene dig nogle enkle men effektive øvelser, så du topmotiveret kan fortsætte den gode stil derhjemme. Du skaber synergieffekt ved samtidigt at booste din kost og træne på overkommelig vis.

 

Det får du på vores ”Kick-ass fedtforbrænding”

 

4 ugers sundhedsboost & kick-ass fedtforbrænding inkl.:

 

  • Fysiologisk kropsscanning 

  • En CellWellbeing hårcelle-analyse

  • Specialiseret og skræddersyet kostplan u/bivirkninger

  • Træningsprogram med lette øvelser

  • Opfølgning, ny kostplan og øvelser efter 4-ugers forløbet til særpris

  • Support 24/7 hos vores ernæringsekspert (sms og telefon)

 

Pris 2.995 kr.

 

 

OBS! Du får vores ernæringsekspert med under hele processen og kan hente støtte på mail og sms 24/7.