COPENHAGEN HEALTH CLUB

TIL VIRKSOMHEDER

Kun dem, hvis medarbejdere og virksomhed er noget særligt

Glæde, balance og energi til dine medarbejdere. Som ren forkælelse - eller som en fornuftig langsigtet investering i virksomheden.

Copenhagen Health Club laver skræddersyede pakker til dine medarbejdere - og vi skaber meget konkrete resultater. Det har eksempelvis Danmarks Radio valgt at prøve.:

 

“På 12 uger har jeg tabt 11,1 kilo rent fedt. Jeg sover igen om natten, har ingen ledsmerter og kan igen gå op ad trappen. I har givet mig et nyt liv, tak.” SØS, DR
 

Min virksomhed er bedre end andre

Så ring til os på 50 84 00 44 eller smid en mail på: hello@copenhagenhealthclub.dk.

Lad os tale om, hvad vi kan gøre for dig.

Eksempel på virksomhedsforløb og prisniveau

Færre kilo, mere energi og bedre balance på kun 8 uger - medarbejdertilbud på sundhedsforløb til særpris

 

Vi lægger ud med et serviceeftersyn i form af en kropsscanning og en håranalyse, der afdækker din krops nuværende status og behov.

Analyserne viser bl.a. hvor meget af din kropsvægt, der udgøres af fedt – og om du er intolerant over for visse fødevarer, der derfor gør dig oppustet, træt og uoplagt.

 

Med afsæt i analysen skræddersyr Lene en personlig kostplan. Planen er baseret på anti-inflammatorisk kost og syre/base-forhold, der bringer din krop i ernæringsmæssig balance, booster forbrændingen, hjælper stofskiftet og sætter en sund proces i gang.

 

Personligt træningsprogram og support 24/7

Desuden får du et helt konkret træningsprogram, der ikke kræver særlige redskaber. Altså kan du nemt træne når som helst og hvor som helst.

Du får også et ugebrev med livsstilsråd og helt konkrete tips til, hvordan du vedligeholder din nye form og forbliver frisk, sund og stærk.

 

Er drømmen et effektivt vægttab, guider Lene dig til, hvordan du holder fast i dit nye sunde liv. Naturligvis inkluderet al den mailsupport fra Lene, du har brug for, så du kommer i mål.

BEMER vaskulær terapi - få ungdommens blodcirkulation igen

Forløbene kan yderligere understøttes med tilkøb eller leje af vores BEMER vaskulær terapi-underlag - bare 8 minutter om dagen er nok til at skabe en stor og vedvarende forandring, og mærkbart bedre sundhed på arbejdspladsen. BEMER er tysk udviklet og har videnskabeligt dokumenteret effekt, også på en række kroniske sygdomme. På arbejdspladsen kan BEMER medvirke til at nedsætte sygedagene og give mere energi efter mange timer på kontorstolen. Læs mere om BEMER her:

 

Handling skaber forvandling

Du behøver stort set ikke rejse dig fra kontorstolen for at komme i gang med dit nye sunde liv (jo, selvfølgelig gør du det, og bevægelse er skønt - men Lene kommer ud til din virksomhed, hvor du kan booke hende til en personlig sund snak.

 

Vil du vide, hvad hun kan gøre for netop dig og dine kolleger, så ring til hende på 26 20 52 40

eller send hende en mail på lene@copenhagenhealthclub.dk

 

Glæd jer til en sundhedsrejse, der for alvor genstarter jeres forhold til opbyggende kost og træning. Styrker immunforsvaret, booster arbejdsglæden og gavner holdånden.

 

Hvornår skal vi gå i gang?

 

 

SUNDHEDSBOOST TIL SÆRPRIS

 

* 8 ugers Sundhedsboost -

  Tilbudspris til virksomhedens ansatte, ved minimum 10 medarbejdere, kun 2.990 kr. pr. person 

   (normalpris 5.000 kr.) pr. person)

 

* Håranalyse inkl. 30 siders rapport – 1.095 kr.

 

* Kropsscanning – 495 kr.