top of page

ENDELIG en sladrehank, vi kan bruge til noget!

CELL WELLBEING - HÅRANALYSE

Du giver 4 hårstrå. Vi giver 39 sider om din krops tilstand

Cell Wellbeing er en håranalyse. En scanning og et øjebliksbillede af, hvordan dine celler har det.  Af din krops tilstand på celleniveau. Den giver dig med andre ord et overblik over balancen i din krop, og er også en rettesnor for, hvordan du kan ændre din kost, ernæring og livsstil, så dit helbred og dit generelle velvære kommer tilbage på sporet.

Vi hiver 4 hårstrå ud af nakken på dig ...

Og det gør ikke særligt ondt. Du får din håranalysen i de skønne omgivelser hos Copenhagen Health Club på Holbergsgade (bag Det Kongelige Teater) i København. Vi napper hårene og sender dem ekspres og digitalt til laboratoriet i Tyskland. Cellerne i håret er nemlig en indikator for en masse ting - blandt andet, hvilke vitaminer, mineraler og olier, du har indtaget igennem kosten over de sidste 3 måneder. 

20 minutter efter får du testresultatet og en 39 siders forklarende rapport. Den viser bl.a.: fødevareintolerance og ernæringsmæssige mangler (vitaminer, antioxidanter, mineraler, aminosyrer) samt helbredsmæssige påvirkninger i form af bakterier, svampe, parasitter og vira. Du får også at vide, hvad der svækker din krop, og måske giver dig et generelt dårligt helbred - eksempelvis hvilke miljøpåvirkninger fra giftige metaller, kemikalier og stråling, der er med til at underminere din krops homeostatiske og immune funktioner. 

Med baggrund i rapporten og dine personlige ønsker skræddersyer vi en personlig kostguide og vejleder dig i, hvordan du optimerer din sundhed og dit velvære med den rette ernæring, vitaminer og mineraler. Uden, at du skal forkaste din ønskede livsstil.

Hvor lyder det dog godt!

Vil du vide mere om håranalysen?
Ring til os på 50 84 00 44 e
ller smid en mail på: hello@copenhagenhealthclub.dk
Og er du rigtigt frisk?
Typen, der rider samme dag, der sadles? 

Så book tiden nu og gør klar til at blive en sund og lækker livsnyder med en krop i sund balance.

bottom of page