DISSE LÆKRE ORD HAR VORES KLIENTER SAGT OM OS:

”DNA-hårtesten har ændret min ellers ret sunde kost, så jeg nu 3 måneder efter virkelig kan mærke en forskel”

Simone Tajmer

 

“At deltage i sundhedsforløbet har været som at få sit liv tilbage. Væk er de søvnløse nætter, den betændelse der i årevis har plaget min akillessene, smerterne i knæet for hver skridt, den tunge gang og ikke mindst 11,1 kg fedt. Jeg kan pludselig kende mig selv, og den glæde og energi, der plejede at bo indeni mig. Som sagt, det er som at få sit liv tilbage. Tusind tak”

Sus (deltager i et 12-ugers sundhedsforløb, skræddersyet til Danmarks Radio)

 

 

”I dag er jeg blevet meget klogere på, hvad der foregår inde i min krop, og ved nu, hvilke kosttilskud og madvarer jeg bør bruge penge på, og hvilke der i mit tilfælde ikke er nødvendige. Jeg blev desuden opmærksom på mængden af toxiner i min krop, hvorfor jeg vil forsøge at ændre nogle vaner i mit liv. Det er pengene værd” 

Marie Alkestrup, COSTUME (om DNA-hårtesten)

Læs hele artiklen her:

http://costume.dk/sundhed/costume-tester-saa-meget-fortaeller-et-haarstraa-om-din-sundhed

 

 

“Sundhedsforløbet har gjort det håndgribeligt for mig at sætte fokus på min egen sundhed. Det har bl.a. resulteret i et større vægttab, som jeg længe har ønsket mig at opnå. Den personlige kostplan har for mig været det vigtigste redskab, og her spørger Lene løbende ind til individuelle behov, og hvordan kroppen reagerer på kostomlægningen. Der er en stor tryghed i, at Lene følger med undervejs og gerne justerer planen, hvis der er særlige behov. Lene møder dig altid med smil, interesse, gode råd og opbakning til, at du kan nå dine mål.”

Anonym, DR

 

 

“Jeg har været på kur hver mandag i 5 år. Nu har jeg smidt over 5 kilo på 4 uger og har fået meget mere energi. Lene har holdt mig i hånden fra drøm til resultat. Jeg skal aldrig mere på slankekur”

Nadja  (deltager på 4-ugers kick-ass fedtforbrændingsforløb”

 

“Jeg har været rigtig glad for mit sundhedsforløb. Dels har jeg tabt mig en del kilo, og det kan ses. Dels er jeg gennem den rette vejledning i kost og kosttilskud sluppet af med tør hud på benene, der ellers i årevis har givet kløe i vintermånederne”

Anonym, DR

 

 

“Jeg har fået nogle rigtig gode nye vaner, som allerede nu er blevet til fast rutine.

Min morgenmad og mit eftermiddagsmåltid er allerede rutine. Jeg drikker mere urtete og mindre kaffe, og slik, kage og chips det spiser jeg slet ikke mere - så det er en stor succes for mig! De 2 mindre måltider i løbet af dagen + frokost er godt på vej til at blive forankrede. Og det fungerer også nemt for mig når jeg er 'ude i verden'; til møder, som gæst, på cafe mv. Så vælger jeg mere sundt og holder fast i den sunde livsstil. 1000 tak for et meget fint forløb”

Birgitte, DR