top of page
  • Forfatters billedeCopenhagen Health Club

Costume tester Cell Wellbeing

Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume, har testet vores Cell Wellbeing håranalyseMarie var overrasket over, hvor meget et hårstrå kunne fortælle om hendes sundhed, lærte en masse - og vil anbefale testen og samtalen til andre.


Læs hele artiklen her: http://costume.dk/sundhed/costume-tester-saa-meget-fortaeller-et-haarstraa-om-din-sundhed“I dag er jeg blevet meget klogere på, hvad der foregår inde i min krop, og ved nu, hvilke kosttilskud og madvarer, jeg bør bruge penge på - og hvilke der i mit tilfælde ikke er nødvendige." Marie Alkestrup, Skønhedsredaktør, Costume


"Vil jeg anbefale det til andre?


Ja, selvom at forløbet med en håranalyse og en times samtale med diætist Lene Jensen koster 1.395 kroner, mener jeg, at det er pengene værd. I dag er jeg blevet meget klogere på, hvad der foregår inde i min krop, og ved nu, hvilke kosttilskud og madvarer jeg bør bruge penge på, og hvilke der i mit tilfælde ikke er nødvendige. På den måde vil testens pris hurtigt være tjent ind, og forhåbentligt vil min nye viden være med til at forbedre min sundhed og generelle velbefindende."
コメント


bottom of page