• Copenhagen Health Club

Det er ikke din skyld

Bliver du grå i hele sindet, når du tænker på januar og den diæt, du burde være på? Eller havde tænkt dig at være på? Fordi resten af Danmark går i helse-overdrive og du kan tabe 5 kilo med ethvert ugeblad?


Kan du se afsavnet – og den tidligere oplevede fiasko – lure truende forude? Er du faktisk bare vant til, at det går galt?
Så vil vi bare sige – det er altså ikke sikkert, at det er din skyld!!

Vi er alle forskelligt skruet sammen. Og selv om den basale kalorier-ind-og-ud absolut giver god mening (nej, du bliver stadig ikke slank, hvis du høvler 4000 kcal ned hver dag, desværre) – så er der en række andre faktorer, der influerer på, hvordan du skal spise. Det kan være, du har brug for en anden form for hjælp, end den du hidtil har hørt om. Det kan du læse om her. 
Hvordan fungerer netop din krop og fordøjelse?

For nogen er det bare ekstra svært at holde en kur eller en diæt. Måske ER du smadderumotiveret og har en rygrad som en vandmand. Men måske passer kuren slet ikke til, hvordan du er skruet sammen. Hvordan dit stofskifte fungerer. Hvilke kendte (eller uopdagede) fødevare-intolerancer, du har. Din livsstil, dine favorit-retter og dine ønsker i det hele taget.


Det skal jo faktisk heller ikke være en kur eller en diæt. Det skal være en hverdag, du er glad for. Ikke kun en facade, du lader som om, du er SÅ meget fan af, hver gang du poster på instagram. Du skal mærke ægte glæde og tilfredshed. I hverdagen.


Det er derfor, vi er så vilde med vores Cell Wellbeing håranalyse. Vi trækker blidt 4 hår med rødder (og DNA) ud af din nakke, og 15 minutter efter sidder du med en 30 siders rapport. Den viser, hvad du har brug for (vitaminer, antioxidanter, mineraler, aminosyrer) og hvad du skal holde dig fra. Og den afslører også helbredsmæssige påvirkninger i form af bakterier, svampe, parasitter og vira. Du får desuden at vide, hvad der svækker din krop, og måske giver dig et generelt dårligt helbred - eksempelvis hvilke miljøpåvirkninger fra giftige metaller, kemikalier og stråling, der er med til at underminere din krops homeostatiske og immune funktioner.


Det kan være lidt overvældende: derfor kan du kan vælge at få en snak med vores ernæringsspecialist, der gør rapporten tydeligere for dig, og hjælper dig med kostplaner, der passer lige til dig.
Stofskiftet. Grundstenen i dit velvære

Stofskiftet og en velfungerende fordøjelse er det allervigtigste for at have et godt helbred. At du kan holde vægten, være rask, sove godt, have en smuk hud, strutte af energi og slippe for stress. Bare for at nævne nogle af de mest indlysende områder, der påvirkes massivt af dit stofskifte.

Er der noget, du mangler?

Det er jo så godt som umuligt for os almindelige mennesker at gætte os til, hvordan situationen mon er, hvad man mangler og hvad der virker. Vi kan bare lægge mærke til symptomerne. Der er MANGE stoffer, der er vigtige for dit system. Og mangler du for eksempel et stof som zink, magnesium eller selen, jern, jod, E-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, B2, B3 og B6? Så er det ikke bare at tage det som kosttilskud – du skal muligvis indtage det sammen med bestemte madvarer, vitaminer eller lignende for at din krop er i stand til at optage dét, du har behov for.


Er du påvirket?

Oveni det lever vi i en verden, hvor vi helt uvidende kan blive påvirket af pesticider, tungmetaller og kemikalier. En overvægt af tungmetaller eller kemikalier kan give dig en "forstoppelse" i receptorerne, så transporten af nyttige og livsvigtige stoffer ikke fungerer, som den skal. Og dit stofskifte derfor ikke fungerer optimalt. Eksempelvis med det resultat, at du tager på – eller ikke kan komme af med kiloene. Selv om du anstrenger dig og ”gør det rigtige”.


Som vi startede med at sige – det er måske slet ikke din skyld.

Vil du se, hvad DNA-hårtesten & en skræddersyet kostplan kan gøre for dig?


Læs mere her - vi glæder os til at byde dig velkommen.


God fordøjelse!