top of page
  • Forfatters billedeCopenhagen Health Club

Giv din håbløse teenager det gode humør igen

Hvor mange gange har du startet dagen med et umuligt skænderi, der tilsyneladende opstod af ingenting? Eller sluttet dagen med en tvær og negativ stemning? Bare rolig, vi kender det også. Vi har bare en metode til at rette op på det. Den kan også hjælpe dig selv!



Der er jo INGEN, der synes, de situationer er til at holde ud. Og ofte er teenageren eller det store barn rigtigt ked af det, men har bare svært ved at komme ud af stemningen.




Mange går til lægen, og håber at få stillet en diagnose, der kan forklare det dårlige humør, opfarenheden, negativiteten. Enten kan de ikke få stillet den, eller de får en fejldiagnose ... hvilket er katastrofalt, især hvis der er tale om børn.


Og her er det så, vi lige vil fortælle dig noget.

Måske er dit barn ikke rædsomt og krævende – det kan altså handle om essentielle mangler i kosten, som påvirker humør og kropsligt velvære. Det er ikke, fordi vi tror, du ikke fodrer dit barn, eller sørger for ordentlig kost i hjemmet. Men de mangler kan du ikke spotte eller gætte dig til. Det kræver en analyse - og som regel kun nogle få ændringer. Og sværere er det faktisk heller ikke.


Harmoni. Glæde. Velbefindende.

Vi kan ikke redde hele verden, og vi kan ikke garantere, at vi kan hjælpe alle. Men vi HAR hjulpet en hel del allerede nu. For med kun små ændringer i kosten kan I opleve en stor positiv ændring i jeres humør, glæde, velbefindende harmoni. Det håbløse humør ændres pludselig til en hverdag, der er dejlig at leve med. Hvis du har læst så langt her (og ikke har børn, eller uregerlige børn) så skal du bare vide, at disse råd også er for dig. Alle mennesker kan opleve et bedre humør og større velvære med små kostændringer!


Lidt om syre/base kost

Vores kostplaner for teenagere og børn tager afsæt i syre/base-balancen i kosten. Det kaldes også anti-inflammatorisk kost, men det lyder lidt små-allergisk eller medicinsk - vi foretrækker betegnelsen syre/base-balancen. Studier viser nemlig, at jo mere basisk kroppen er, jo bedre har du det, og jo mindre bliver du syg. Den basiske tilstand opnår du gennem kosten.


Syre/base-kost og studierne omkring det handler om madvarernes ph-værdi - du kan altså ikke regne med, at fordi noget smager surt, så er det pr. definition syreholdigt.


Det skal være nemt - og det skal være på teenagerens præmisser

Når vi har hjulpet teenagere og børn til et bedre humør, har det handlet om små, men faste ændringer. Ændringerne er nogle, der blåstemples af teenageren selv. Mad, som de holder af og har lyst til at spise på et givet tidspunkt. Det skal være praktisk, det skal være rimeligt i pris, og det skal være nemt i hverdagen.


Ofte har vi taget udgangspunkt i en DNA-håranalyse, der kortlægger barnets eller teenagerens aktuelle kropstilstand. Og derefter snakker vi om hverdagen, hvad der sker, hvad man gerne vil opnå - og vi kommer med eksempler på kost, der gør en forskel. Med denne snak og kommer vi frem til nogle forslag og en kostplan, som I har mod på at implementere - og det giver rigtigt hurtigt resultater.


Vil du også have bedre humør og kammertonen på plads i hjemmet igen? Du kan få hjælp til at sammensætte din nemme og lækre hverdagskostplan, der sikrer jer alle et bedre velbefindende, ved at bestille her:



コメント


bottom of page