top of page
  • Forfatters billedeCopenhagen Health Club

Dine fedtdepoter afslører din livsstil

...og det er muligt at punktslanke sig! Vi ser på en dame, men det gælder også jer, drenge
Du træner og træner, men taber dig kun på overkroppen og ikke én sølle centimeter omkring mave, hofter og lår, hvor du helst ser, at træningen udretter mirakler. Enhver veluddannet fitnessinstruktør ville smile beklagende og sige, at det er der desværre ikke noget, at gøre ved, for du kan ikke styre, hvor på kroppen du taber dig.

Men det er ikke helt sandheden, for det er muligt at punkttabe sig lige der, hvor du har allermest brug for det. Og der skal hverken sav eller grovfil til for at ændre på kroppens genstridige punkter. Men derimod målrettede indsatser, der justerer på kroppens hormonbalance og får topmaven, kærlighedshåndtagene, mormorarmene og ridebukselårene til at forsvinde.

Der er nemlig en sammenhæng mellem kroppens genstridige fedtdepoter og ubalancerne i kroppens biokemi – især dem, der er forbundet med kroppens hormoner. Dine gener er naturligvis afgørende, men din hormonprofil har i lige så høj grad betydning for, om du får kærlighedshåndtag eller facon som en bowlingkugle på maven.

Fedt, der hober sig op bestemte steder på kroppen, er et direkte symptom på en hormonel ubalance. Ubalancerne kan aflæses flere steder på kroppen og bringes på plads gennem kost, træning og en sund livsstil, der målrettet bearbejder hormonerne.


Fedtdepoternes lejring på din krop - uanset om du er mand eller kvinde - de afslører din livsstil. De er der af en bestemt årsag, og de kan slankes væk. Man skal bare vide hvordan - og det ved Lene fra Copenhagen Health Club.


Se bare her:

Hage og kinder.

Lidt ekstra fedt på hagen, når man ellers er slank, kan være et tegn på for meget svamp i kroppen. Det kan skyldes penicillin- og hormonbehandlinger, et svækket immunforsvar eller et overdrevet indtag af sukker.


Bryst.

For meget fedt omkring brystet skyldes en ubalance i det mandlige kønshormon testosteron (aromatisering). Jo højere fedtprocent des større risiko for aromatisering dvs. omdannelse af det mandlige kønshormon til det kvindelige kønshormon. Kan skyldes for lidt zink i kosten.

Overarme.

For meget fedt på overarmene kommer af et for lavt testosteronniveau (væksthormon) som også kan give nedsat sexlyst, psykisk ubalance, nedsat muskelmasse og forøget fedtmasse. Kan også skyldes nedsat insulinfølsomhed

Ryg.

For meget fedt på ryggen er en genetisk markør for dit kulhydrat tolerance. Hvis bh’en/blusen strammer her, er du ekstra følsom over for insulinudsving, og i risiko for at blive insulinresistent og udvikling af diabetes type 2.

Hofter.

Fedtet her sladrer om dit nuværende kulhydratindtag. Hvis målingen her er større end på ryggen, spiser du for mange kulhydrater, i forhold til hvad du kan tåle. Fortsætter du med det, kan det øge risikoen for insulinresistens og udvikling af diabetes type 2.


Maven.

For meget fedt på maven er et symptom på længerevarende stress. Fedt samlet på maven er et tegn på, at kroppen har været udsat for stresshormonet kortisol i lang tid. Stress kan give væskemangel og dårlig nattesøvn samt ustabilt blodsukker, der igen er med til at øge kortisolniveauet i kroppen.


Knæ.

Fedtdepoter omkring knæene antyder, at du har en overbelastet lever. Årsagen kan være for mange tungmetaller, miljøgifte, og plastic optaget i kroppen gennem kosten. Leveren er kroppens udrensningsorgan, og vil derfor blive udsat for stofferne og i værste fald optage nogle af dem.


Læg.

Fedtdepoter på læggene er tegn på et for lavt væksthormonniveau, der kan være skabt af et uhensigtsmæssigt søvnmønster. Hvis du også har en høj fedtmåling på ryggen og hofterne, lider dit væksthormonniveau af, at du spiser for mange kulhydrater.


Lår:

For meget fedt på lårene vidner om en øget mængde af hormonet xenoøstrogener – et biprodukt af p-piller, ftalater, parabener, pesticider og mange andre østrogenlignende stoffer, der binder sig til kroppens eget østrogen. Det skaber en ubalance mellem de ægte og kunstige østrogener, som ophober sig på lårene.
Kan du se en sammenhæng?

Nu ved du, det er muligt at ændre kroppens fysiologiske fedtdeponering. Og den starter med en konsultation hos Copenhagen Health Club. Book tid hos Lene til en sund snak og få hendes guidelines til sund kost (kostplan), daglig motion, tilpas med søvn og begrænset alkoholindtag. En ekstra bonus er nedsat rygetrang et farvel til negativ stress.


”Tænk, træn og spis dig sund”


Konsultation + Cell Wellbeing test inkl. 30-siders rapport og personlig gennemgang: kr. 1395,- Tilkøb af 4 ugers skræddersyet kostplan med kick-ass fedtforbrænding: kr. 2.990,-

(Inkl. 2 x kropsmålinger, personlig kostplan, der revideres hver 14. dag, træningsøvelser, support 24/7)

Comments


bottom of page