top of page
  • Forfatters billedeCopenhagen Health Club

GO Beauty: Hvor sund er du?

GO Beautys 60.000+ læsere går op i skønhed i alle dens afskygninger. Redaktionen prøvede vores Cell Wellbeing test og var begejstrede!

”I takt med, at vores biologiske ur tikker, får vores krop nye udfordringer og nye behov. Derfor kan det være en god idé at give kroppen et effektivt serviceeftersyn. Og den starter i nakken!”

Selv om du måske er flittig til at tage diverse kosttilskud og bruger formuer på dem, kan det være svært at vide, hvad der præcist gør en forskel for din sundhed. Hårtesten giver dig et fingerpeg om, hvilke vitaminer og mineraler du har et godt niveau af i kroppen og hvilke, du mangler. Er der en ubalance i kroppens byggesten, kan det komme til udtryk i forskellige gener og være med til at forklare, hvorfor du eksempelvis har svært ved at sove, tabe dig, er konstant sulten, oppustet eller generelt utilpas. Samtidig viser analysen dit niveau af toksiner (giftstoffer) i kroppen, som sættes i forbindelse med flere livsstilssygdomme, dårligt immunsystem og stressfølsomhed.

"Smid det uklædelige mavefedt. Få bedre balance i dit liv. Sov bedre. Formindsk stress. DNA-hårtesten er nøglen." GO Beauty


Læs hele artiklen her


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page