top of page
  • Forfatters billedeCopenhagen Health Club

Peter Falktoft er vild med Copenhagen Health ClubDet er underligt. Du kan spise sundt efter de sædvanlige regler, være i supergod form ... og alligevel er der et eller andet, der ikke helt spiller?


Det er præcis, hvad Peter Falktoft - kendt radio- og tv-vært - oplever.


Han er faktisk sundhedsfreak. Rører (til forskel fra åbenbart resten af Danmarks ungdom i disse glade studenterdage) ikke spiritus. Spiser overvejendes vegetarisk. Og er hard core cross-fitter.

Måske er det fordi, de sædvanlige regler skal lægges lidt til side? Så man får en unik kostvejledning i stedet for "Sundhedsstyrelsen anbefaler".Det har Peter prøvet hos os nu - med hjælp fra vores diætist Lene Jensen. Lene tog en DNA-hårtest på Peter, og 20 minutter efter sad han med en personlig 30 siders rapport, der fortalte ham om, hvordan lige præcis det står til med ham.

Lene forklarede og rådgav, og det var noget af en øjenåbner for ham, der ellers ved meget om både træning og kost.


Peter er kæmpe fan af det nye helt personlige værktøj, han har fået i hånden - for det viser ham hvor der er ubalancer, og hvordan han får rettet op på dem.


Er du også en glad nyder af træning? Eller vil du i det hele taget bare have det godt - på din måde? Så kom til os og få styr på din indre sundhed.


Du kan endda spare 650 kr, fordi vi lige nu har et genialt sommertilbud - skynd dig, og få den bedste sommer nogensinde!


Comments


bottom of page